Svatební fotograf, fotokoutek a další fototipy na svatbu

Na co při plánování svatby nezapomenout?
Svatební fotky by měly zachytit především emoce

Svatební fotky vám budou váš velký den připomínat po celý život. Budete je ukazovat rodině, přátelům a vaše svatební fotoalbum si budou pravděpodobně prohlížet i vaše děti a vnoučata. Aby byly svatební fotky dokonalé, neměl by na svatbě chybět profesionální svatební fotograf, jehož styl focení se vám líbí. Kromě klasických portrétových fotografií mohou být krásnou vzpomínkou i originální vtipné fotky zhotovené svatebními hosty. Pokud o ně stojíte, měla by mít svatba fotokoutek s vhodnými rekvizitami.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Svatba v zahraničí – naplánujte si svou svatbu snů

Svatba v zahraničí
Nejoblíbenější jsou svatby přímo na pláži

Svatba patří k nejkrásnějším okamžikům v životě a velmi často se odehrává jen jednou za život. Proto by ji snoubenci měli naplánovat podle svých představ a přání. Zejména budoucí nevěsty často sní o svatbě pod palmami, na prosluněné písečné pláži. Neodradí-li vás nezbytná administrativa a dovoluje-li to váš finanční rozpočet svatby, směle do toho. Níže získáte užitečné informace o tom, co taková svatba v zahraničí obnáší.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Svatební soutěž, která potěší každou nevěstu

Svatební soutěž, která vás potěší
Zlaté snubní prsteny s diamanty

Staňte se součástí svatební soutěže dodavatelů i vy!  Na našem Instagramu nyní probíhá soutěž o zajímavé ceny. Získejte slevu 50 % na naše snubní prsteny Danfil, které svým precizním zpracováním a nadčasovým vzhledem okouzlí na první pohled, slevu 50 % na fotografa, díky kterému si uchováte vzpomínky navždy, svatební župánek ve kterém se budete cítit jako královna, ještě před tím, než si obléknete vaše svatební šaty, krásnou ozdobu do vlasů a svatební podvazek, které dotvoří váš svatební outfit.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář